Julklapparna som aldrig blir fel – överraska med ett smycke

En skimrande ring, ett gnistrande armband eller ett silversprakande halsband? Årets julkollektion från Pandora andas kosmisk elegans och smyckena gnistrar ikapp med blixtljus och solsken.

Det lackar mot jul och därmed är det också dags att börja tänka på julklapparna. En klassisk klapp som aldrig går ur tiden är ju aldrig fel och till någon man tycker om, oavsett om det är mamma, väninna, syster eller svägerska är ett noga utvalt, personligt smycke en uppskattad gåva. Är det tomt på idéer finns det hjälp att få i den smarta presentsökaren och ett extra plus är att det är möjligt att få fina presentförpackningar till dina julklappar.

smycneprodukter-640x210

I årets julkollektion har Pandora inspirerats av galatisk skönhet och elegans och skapat ett oändligt smyckesuniversum. Här hittar du alltifrån gnistrande charms till vackra armband prydda med stjärnor och kubiska zirkonia. Snygga smyckesset med sprakande diamanter eller en anspråkslös charm som berättar om ett fint minne – här finner du presenter till både stora och små som kommer att älskas, uppskattas och bäras.

pandoraartikel-640x616

pandoraartikel

Pandoras smycken är slitstarka accessoarer som håller år ut och år in och de går aldrig ur tiden. Och framförallt är de personliga – både att ge bort och att få. Aldrig blir man så glad som när man får ett smycke från någon man tycker om, som har valt ut just det här smycket åt just mig. Det är utan tvekan den bästa presenten och julklappen. Smycket ska synas, bäras med stolthet och samtidigt andas din personlighet. Pandoras charms är ett bra exempel på personliga smycken, som både kan fästas på armband och halsband.

smyckenvitbakgrund-640x459

Ett vackert smycke kan lyfta vilken outfit som helst. En snygg ring, ett glammigt armband eller läckra charms passar lika bra till jobboutfiten som på nyårsfesten. Ett längre halsband är snyggt att matcha till den urringade klänningen och låt gärna ditt favoritsmycke få ta mycket plats helt ostört. Ett armband med många charms i olika former, material och färger räcker gott som enda smycke runt handleden.

smycneringar-640x459

En ring är alltid en uppskattad och kär present. Och ringar kan det aldrig bli för många av, eller hur? Pandora har en uppsjö av just ringar i olika material, design och storlek. Det är bara din fantasi som sätter gränser för vilken ring du vill ge till någon som du tycker om. Det bästa med ringar är att de är enkla att kombinera med varandra. Blanda gärna lite lyxigare med stenar och diamanter med något enklare och släta varianter, det ger ett personligt intryck. Oavsett vilket finger du väljer att bära ringen på är den synlig för jämnan och det är därför viktigt att ringen känns bra på ditt finger samtidigt som den framhäver din person.

Ännu fler ringtips hittar du här och missa inte heller chansen att vinna vinterns hetaste armband. Kolla även in modebloggaren och Pandoraambassadören Elsa Ekmans smyckesfavoriter!