Nu slipper du snubbla över dammsugaren som ständigt står framme! Låt den lilla roboten glida runt hemma och göra grovjobbet, medan du njuter av familjens umgänge. Med den självgående robotdammsugaren får du ett nystädat hem, varje dag!

Nu slipper du dåligt samvete över växande dammtussar, eller vems tur det är att dammsuga!

Robotdammsugaren effektiviserar all din tid. Starta din iRobot och åk till jobbet! Eller kryp upp i sängen och läs en bok med barnen, medan den lilla roboten gör grovjobbet med hemmets golv och mattor.

iRobots popularitet sprider sig som en löpeld jorden runt. Allt fler upptäcker fördelarna med senaste modellen Roomba 880 som på egen hand dammsuger golven.

iRobot har flera olika modeller för olika ändamål. Storsäljarna är Braava som dammar och torkar golven, Scooba som skurar golven och Roomba som dammsuger med ett optimerat HEPA-filter.

Batterierna är laddningsbara och med hjälp av olika rengöringsprodukter kan du maximera iRobots städning. Den stilfulla städhjälpen säljs i de flesta stora varuhus och fackhandlar i Sverige.

iRobot Roomba 880

Med ny teknologi och en mer avancerad rengöringsprocess är Roomba 880 är extra bra för dammallergiker, astmatiker och djurägare. Ett optimerat HEPA-filter kapslar in alla partiklar som damm, kvalster och pollen och hindrar dem från att slungas ut i luften igen, något som sker på de flesta vanliga dammsugare.

Robotdammsugaren har vunnit flera bäst-i-test över hela världen, liksom Red Dot Design Award för sin minimalistiska och högteknologiska design och funktion.

Städar när du inte orkar!

Förinställ din iRobot Roomba 880 och kom hem till ett nystädat hem, varje dag! Eller låt den glida runt hemma medan du lagar mat eller viker tvätt!

Du kan även programmera den att bara ta vissa rum eller hela hemmet. Roombas sensorer känner av trappavsatser, sladdar, mattfransar och tofsar och trasslar inte in sig. Dess stötdämpare känner av gardiner, säng – och soffkappor och tar sig lätt under för att rengöra.

Roomba 880 känner också av graden av smuts på golvet och städar tills det är helt rent och skapar därför ett bättre inomhusklimat än om du hade städat själv. Den lilla städhjälpen tar sig fram på ställen du inte når och den klagar varken över tidsbrist, ork eller ont i ryggen!

Robotdammsugaren är en dröm för alla allergiker, astmatiker, stressade föräldrar och alla som är trötta på att dammsuga!