Inbjudan (med teaser!) till premiärvisningen av Big Little Lies

Hängivna mödrar, framgångsrika fäder, förtjusande barn och vackra hem – vilka lögner behövs för att den perfekta världen inte ska krackelera? I HBO:s senaste originalserie Big Little Lies är ingenting vad det ser ut att vara.

2017 ser ut att bli ett riktigt bra serieår. Framförallt om du gillar drama spetsat med en ordentlig portion mörk humor. I HBO:s nya serie Big Little Lies berättas historien om tre småbarnsföräldrar vars perfekta liv spårar ut så till den milda grad att det leder till mord. Den 20 februari visas det första, stjärnspäckade avsnittet av den mörka, skruvade dramaserien, men redan den 16 februari är du välkommen på en exklusiv premiärvisning!

artikelbild-bll-hbo-ca

Hemligheter och svek blottläggs mellan gifta par, föräldrar och barn, vänner och grannar – bakom de vackra kulisserna är den sömniga kaliforniska kuststaden Monterey ett getingbo. Och samhällets myt om en perfekt fasad, den perfekta amerikanska drömmen, och en idealiserad idé om äktenskap, sex, föräldraskap och vänskap (hallå, kan det bli mer aktuellt?!), vittrar långsamt sönder.

artikelbild-skarsgardkidman-bll-hbo-ca

Big Little Lies är baserad på Liane Moriartys bästsäljande bok med samma namn. Miniserien kommer endast i sju avsnitt och är regisserad av Oscarsnominerade Jean-Marc Vallée och skapad av den fenomenala serieförfattaren David E. Kelley. Rollistan är stjärnspäckad med stora namn som Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Adam Scott, Zoë Kravitz och Alexander Skarsgård, för att nämna några.

artikelbild-anmalan-bll-hbo-ca

Efter allt vi nu berättat, är du sugen på att se det första avsnittet före alla andra? Vi trodde nog det. Därför bjuder vi tillsammans med HBO Nordic in till en premiärvisning den 16 februari på Biograf Sergel, Salong 5, i Stockholm och självklart bjuder vi på popcorn, läsk och en goodiebag. På plats finns även mamas chefredaktör Louise Bratt och Damernas Världs modebloggare Susanne Histrup.

Observera att först till kvarn gäller och att komma till bion i god tid. Insläppet börjar kl. 17:30 och avsnittet rullar igång kl. 18:00. När alla stolar är tagna är bion full.

NUVARANDE Inbjudan (med teaser!) till premiärvisningen av Big Little Lies
NÄSTA Frida Fahrman tipsar om sina skönhetsfavoriter: ”Ekologiskt är trenden”