I annonssamarbete med TUI

Den perfekta familjesemestern har mer än pool, barnklubb och all inclusive. I samarbete med TUI har mama-redaktionen valt ut hotellen som har extra allt!

Barnklubb, pool och familjebuffé är ett måste, men nu drömmer vi mammor om något mer. Vi har valt ut de bästa hotellen och resmålen hos TUI som ger en magisk upplevelse och minnen för livet.

 

Kreta

• En mix av poollek & skönt beachhäng

TUI Family Life Caldera Beach by Atlantica bor ni vid stranden som går längs med Chaniakusten. Här njuter ni av poolhäng i solen, härliga aktiviteter och goda, grekiska middagar i den lokala byn Gerani.

TUI_Creta_Paradise_Caldera_Beach_

Nu har ni möjlighet att få den perfekta semestern som passar er familj. Lek och skoj, rofyllt poolhäng eller häng på stranden – här finns allt.

• Lugn och ro eller lek och stoj – här finns allt!

Vare sig ni är ute efter en fartfylld semester med mycket lek och bus, eller om ni hellre vill ha lugn och ro vid poolkanten är TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica något för er. Här kan ni nämligen välja att bo i hotellets stillsamma del eller i zonen med mer liv och rörelse. Vad passar er bäst?

TUI_Creta_paradise_by_Atlantica_family_room

Välj ett rum med direkt utgång till en privat eller delad pool för extra avkoppling. Hur lyxigt låter det inte att kunna ta ett dopp direkt från terrassen medan barnen tar en tupplur inne på rummet? Total mama-njutning!

Sardinien

• Här upplever ni Italien på bästa sätt

På Sardiniens östra kust ligger TUI Family Life Janna e Sole, ett familjevänligt hotell där ni har alla bekvämligheter så som flera pooler och all inclusive. Passa på att hyra en bil och upptäck den italienska landsbygden.

TUI-Family-Life-Janna-e-Sole_view2

Rofyllt och lugnt, här kollar du aldrig vad klockan är.

Rhodos

• Semesterparadiset med vattenpark & relax

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica uppfyller hela familjens semesterdrömmar. Här finns ett stort poolområde som är uppdelat i olika avdelningar och ni har fritt inträde till den stora vattenparken vid hotellet – perfekt för familjen som vill mixa lugn och ro med aktiva dagar.

TUI-Aegean-Blue-Family-Sliding-Doors-Swimup-web

Addera extra lyx med ett swim up-rum så har ni poolen direkt utanför terrassen.

• Möjlighet till lyx deluxe

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica ligger bredvid Aegean Blue där ni har möjlighet att dela ett lyxigt poolområde och en vattenpark. Unna er att bo i premiumsviterna med egen jacuzzi. Här har ni chansen att äta närproducerad mat.

TUI-Family-Life-Aegean-Park-by-Atlantica_chillout-web

Härligaste semesterhänget finns på Rhodos.

Mallorca

• Barnvänligt bredvid den milslånga sandstranden

Vid en långgrund strand längs Mallorcas nordöstra kust ligger TUI Family Life Alcudia Pins. Här finns möjlighet för mini att plaska i poolen samtidigt som tweenie har roligt bland vattenrutschkanorna. Pausa på den härliga takterassen och ät goda tapas i staden Alcudia.

TUI-balcony_alcudia_pins

Slappna av med härlig utsikt över poolområdet och havet.

Cypern

• Äventyrliga klippbad & snorkling

På en udde ligger fantastiska TUI Family Life Nausicaa Beach. Bakom hotellet hittar ni små vikar där ni kan njuta av ett lugnt morgondopp eller spännande snorkelupplevelser.
Avsluta dagen med vattenshowen Magic Dancing Waters – en måste-upplevelse.

TUI-Family-Life-Nausicaa-Beach_night

Palmer, solnedgång och pool är hela familjens målbild för semestern.

• Privata villor med Medelhavet som granne

Är ni många i familjen? Då passar det här perfekt! I Blue Star Althea Beach & Villas bor ni bekvämt i villor med gott om plats. Här kan ni njuta av lugnet, men när barnen blir rastlösa är det bara att testa en vattensport vid stranden.

TUI-blue_star_althea_beach_

Unna dig en stund i solstolen medan kidsen plaskar i poolen.

#TUIBYMAMA
Behöver du fler restips? Med vårt nya koncept #tuibymama kommer vi att guida till sommarens hetaste resmål och fler av våra favorithotell – håll utkik!