Fixa en picknick i trädgården – succé för stora och små

Ibland är det enklaste det bästa! Duka upp hemma i trädgården och har du ingen egen: besök en kompis som har en. Här är våra bästa tips för en lyckad picknick i trädgården.

Gör ett eget tält på två minuter

Spänn upp en tvättlina mellan två träd och häng ett lakan med duktyngder på vardera långsida. Vips har du skapat ett eget tält

Ös på med kuddar, filtar, pompoms och flaggspel

IMA118841

Gör en riktigt härlig picknickplats med mjuka kuddar och filtar att sitta på. För det lilla extra, piffa till platsen med pompoms och flaggspel, det kan bli hur mysigt som helst.

Dekorera träden

Paper balloon decoration outdoor summer garden party

Träden är utmärkta att hänga upp dekorationer i för en festligare stämning. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Duka för fest

I trädgården behöver man inte tänka på att packa ner våtservetter, plastbestick och papperstallrikar. Här kan man göra det riktigt ombonat och snyggt med en härlig duk, vackert porslin och servetter. Plocka blommor och ställ i en enkel glasburk och bjud på något gott att äta och dricka.

Iskall lemonad och bullar

Two glasses of ice cold lemonade

En iskall lemonad är bland det godaste som finns en varm sommardag. Förbered en kanna lemonad, häll upp i glasburkar eller flaskor och servera med ett färgglatt sugrör tillsammans med ett fat bullar från Pågen. Gärna med hallon och vaniljfyllning, Pågen Funs nya smak för sommaren.

Nyttigt på spett

frukt_bullspett

Bästa sättet att få barnen att äta frukt? Trä upp fruktbitar, bär eller körsbär på ett grillspett. Snyggt och smaskigt!

Fakta om Pågen Funs

pagenfuns_faktatext

Pågen Funs är små vaniljbullar, bakade på fluffig vetedeg och fyllda med kanongod vaniljkräm.

Inför sommaren har Pågen släppt nyheten Pågen Funs Vanilj & Hallon. Här är den läckra vaniljkrämen kombinerad med hallonsylt. Perfekta bullar att ta med på picknicken eller att bjuda på till fikat hemma.

Läs mer om Pågen Funs här