I annonssamarbete med THULE

Gillar du trender, promenader eller att fika på stan? Då ska du ha en barnvagn som passar både dig och mini! Här får du hjälp att hitta den rätta vagnen.

Det är mycket att tänka på när det är dags att köpa barnvagn. Vilken färg ska den ha? Vilka funktioner behöver du och behövs det några extra tillbehör? Med den här guiden får du hjälp att hitta en barnvagn som passar just dig.

 

Nu har du chans att vinna en vagn du själv designat! Klicka här för att delta i tävlingen.

• Om du är modeintresserad

Barnvagnen är inte bara ett transportmedel för din älskling, du kan faktiskt se den som en extra accessoar. Vill du ha en barnvagn i en knallig kulör eller föredrar du sobert grått? Vad du än väljer ger den här vagnen din stil ett lyft.

Thule Sleek finns i en mängd färger.

Är du klassisk och elegant eller föredrar du accessoarer i färg? Gråmelerad, svart, röd, blå eller mörkgrå – Thule Sleek finns i fem trendiga färger.

• För dig som älskar att planera

Du gillar att ha ordning och planerar allt i god tid. Därför är det viktigt att ha en barnvagn med en massa smarta funktioner som förenklar vardagen. Den ska rymmas in i hissen och kunna anpassas för promenader i olika väder, men också kunna göras om till syskonvagn.

Praktiska tillbehör till Thule Sleek.

Med Thule Sleek kan du skapa din egen vagn enligt dina behov. Det sparar både tid och pengar. Skötväska, extra förvaring eller fodrad sittdyna? Du bestämmer vad som behövs.

• När du vill ut och resa

Thule resväska

Smart resväska för barnvagnen.

Vill du upptäcka Los Angeles, ta en långhelg i trendiga Berlin eller hälsa på mormor? Du som gillar att upptäcka världen behöver en vagn som är smidig att fälla ihop och ta med på resan. Dessutom är en väska som skyddar vagnen ett stort plus!

• Då du vill hänga på stan

När du är redo att lämna mammabubblan för cityhäng med vänner ska inte barnvagnen hindra dig. Det finns några sakar du kan tänka på. Hjulen ska vara skumfyllda, då vaknar inte mini när hen skuffas över trottoarkanter. Och så ska vagnen vara smidig att köra och kunna parkeras i trånga restauranger.

Thule sleek orange couple

Thule Sleek gör kompishänget härligt både för mama och mini. Sittdelen är vändbar och kan lätt fällas ner i liggläge. Perfekt när det är dags för vila! Lägg till accessoarer som snackbricka eller kopphållare för en lyckad dag på stan.

• För dig som gillar att upptäcka saker med mini

Klart att du och mini ska kunna vara aktiva tillsammans. Det är detaljerna som gör att barnvagnen är lätt och säker att ta med sig. Svängbara hjul med fjädring som gör det lätt att ta sig fram, justerbart handtag är bekvämt och så ska det såklart finnas säkerhetsbygel.

Thule.se kan du bygga din egen barnvagn och på det sättet få din personliga favorit!

 

Thule Sleek är en barnvagn för den aktiva föräldern. Den är kompakt och enkel att rulla i city, men funkar också i tuffare terräng. Sittdelen är vändbar, ryggstödet kan justeras i tre lägen och det finns en stor varukorg undertill.