Armbandet berättar vem du är!

Familjekär, djurvän, singel eller partysugen globetrotter? Gillar du ett enkelt, stelt armband, eller flera mjuka kedjor fulla med glittriga charms? Pryd dina armband med charms och skapa dekorativa minnen. Oavsett var i livet du befinner dig finns det alltid en symbolisk charm som speglar din personlighet. Berätta din story med ett armband!

skarmavbild-2015-11-23-kl-11-19-49-640x208

text pandora
Vill du visa din uppskattning eller uppmärksamma en speciell vän med en extra kärleksfull gåva? Ge bort ett vackert stelt armband med glittrande hjärta, ett vackert minne du – och din vän, kan fylla på år efter år med olika symboler.
Se alla Pandoras charms med spännande symboler här!

2-640x239


Glittra ikapp med julens alla festligheter och låt dina armband prydas av vackert stenprydda charms. Eller varför inte toppa vardagslookens slitna jeans och en polotröja med flera snygga armringar? Mixa  stilrena charms med astrotecken eller kanske med vinterns accenter som snöflingor och stjärnor? Vilket du än väljer, så passar Pandoras armband till alla stilar!
Se alla charms med glittrande ädelstenar här!

3-640x212


Skira blommor i vitt och rosa ger ett kvinnligt och feminint uttryck. Mixa med flera stenar och symboler som rosetter och kända byggnader som frihetsgudinnan för att skapa ett personligt och exklusivt uttryck.
Vill du se fler vackra charms med bland annat blommor, klicka här!

4-640x187


Matcha dina ringar, örhängen eller halsband med dessa dekorativa charms, formade som sirliga, glittriga blad. Med sinne för små, vackra detaljer tar Pandora sina charms till en ny värld där varje liten del matchar varandra! Bygg ihop, mixa och skapa egna kollektioner – i oändlighet!

Titta och inspireras av Pandoras nya julmagasin här!

bild-pandora-640x418

Pandora

I Pandoras julkampanj kan du köpa ett armband och charm till specialpris. Klicka in här för att ta del av det exklusiva erbjudandet som pågår fram till jul.