I annonssamarbete med LOCOBASE

Röda rumpor, fnasiga läppar och vinterrosiga kinder. Vintern är en tuff tid för din och barnens hud. Här är fetaste krämen till din torra hud – som hela familjen älskar.

Torr hud och eksem är obehagliga men vanliga problem, särskilt under vintern.

Du och barnen är ute och leker, den kyliga luften biter era kinder. En stund senare sitter ni rödmosiga i det varma köket, redo för mellis. Växlingarna mellan kall och varm luft gör huden extra torr och fnasig.

Kombokrämen för både mamma och barn. Locobase Repair är mångas favoritkräm och funkar både på sönderbitna bebisläppar, torra vuxenfötter eller som skydd på bebiskinderna mot kylig vinterluft.

Tips mot torr hud – för både barn och vuxna

Många föräldrar har hittat sin favorit för att lösa de torra hudproblemen – Locobase Repair. En fet kräm som snabbt har blivit barnfamiljens räddare i nöden och en storsäljare på apoteken. Krämen verkar återuppbyggande och är speciellt framtagen för torr, skadad eller eksembenägen hud. Men den passar också utmärkt till normal hud som behöver lite extra vård och fukt nu när det är vinter.

Här är exempel på vad några föräldrar använder krämen till:

 1. Problemområden blir mjuka
  Smörj drabbade hudområden – som armbågar, händer, böjveck, läppar och fötter – efter dusch eller bad. Smörj flera gånger per dag för extra vård och skydd.
 2. Torr hy i ansiktet
  Blanda en klick Locobase Repair med din lättare ansiktskräm, som ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin.

  Mjukgörande hudkräm anpassad för mycket torr, skadad eller eksembenägen hud. Helt fri från parfym och konsereringsmedel är den perfekt till barnens känsliga blöjveck och torra hudpartier. Locobase Repair passar också bra som en del i din dagliga hudvårdsrutin.

 3. Skyddar kinderna i kylan
  Smörj en liten klick på barnens kinder och haka innan ni går ut. Vänta tills krämen är helt absorberad, gå sedan ut och lek!
 4. Utslag, blöjeksem och torra läppar
  Om din bebis har utslag runt munnen kan du smörja in den irriterade huden innan matning. Krämen är också lämplig vid blöjutslag eftersom den lindrar och återuppbygger hudbarriären.
 5. Vård vid eksem
  Vid atopiskt eksem kan du använda Locobase Repair i kombination med läkemedelskrämer. Applicera först läkemedlet och låt det sjunka in i huden innan du smörjer med den feta och reparerande krämen.

Du hittar Locobase Repair på alla apotek. Här kan du läsa mer.