I annonssamarbete med TUI

Influencern Angelica Lagergren älskar att kryssa och ger dig tre anledningar till varför du ska välja kryssning med barnen.

N

är Angelica Lagergren fick frågan om vilket det ultimata semesterupplägget när man har barn är, fanns det ingen tvekan – kryssning! Här listar hon topp tre anledningarna till varför.

1. Du får uppleva flera ställen

TUI_mama_Kollage_2000px_resmal

Det bästa med att kryssa? Du får besöka flera länder, men sover i och behåller samma rum hela tiden. Supersmidigt!

Angelica Lagergren
Ålder: 33.
Bor: I Sollentuna utanför Stockholm.
Familj: Sambon Nicklas, dottern Alice, 4, sonen Philip, 3, och bonusbarnen Oliver och Lucas, 9.
Gör: Jobbar som logistikkoordinator, bloggar på amelia.se och instagrammar på @angelicalagergren.

– Ena dagen kan du ligga på en vit sandstrand med palmer vajandes ovanför ditt huvud. Andra dagen kan du bege dig iväg på en shoppingrunda i en storstad. Att åka på kryssning i Medelhavet är en perfekt semester för dig med barn. Bjud med dig barnens mormor eller morfar för att kunna maxa semestern och få hjälp med barnpassning.

2. Du får äta gott och njuta

TUI_mama_Kollage_2000px_maten

Njut av färsk frukt och drinkar vid poolen, eller testa lokalrestaurangerna när du kliver i land. Dessutom bjuds det på gratis pizzabuffé dygnet runt på många av fartygen. Du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med TUI.

– På en kryssning får du tillgång till många olika restauranger och caféer. Maten är fräsch, lyxig och det finns verkligen någonting för alla. En annan grym grej är att det serverades pizza dygnet runt på vår kryssning. Optimalt för barnfamiljer!

”Jag visade min vita stjärt för nyfikna åskådare”

3. Det finns stora poolområden

TUI_mama_Kollage_2000px_pool

Att kids kan bada från morgon till kväll, vet vi. Ombord på båten finns det flera pooler att välja mellan. När ni gått i land är det ju viktigt att testa var i Medelhavet badandet är bäst – i Spanien, Frankrike eller Italien?

– Jag blir svettig (och arg!) bara av tanken på att andra paxar solstolar innan tuppen galt kuckeliku klockan är sju. Men som tur är behövs inte det när du kryssar, på fartyget finns nämligen solstolar i mängder. Och en herrans massa poolområden, vattenrutschbanor – och till och med surfsimulator på vissa av fartygen! Ett tips är att ha baddräkt och inte bikini när du testar det, om du inte vill göra som jag och visa din vita stjärt för nyfikna åskådare.

Kryssa med TUI!
Att kryssa är inte bara ett bekvämt sätt att resa där du har ditt hotell, dina favoritrestauranger och massor av nöjen med dig vart du än åker. Det är också ett fantastiskt sätt att se världen och uppleva något nytt tillsammans med dem du tycker om, både i land och ombord. Oavsett om du föredrar aktiviteter, avslappning, medelhavsstäder eller karibiska öar, har TUI en kryssning för dig. TUIs kurerade utbud – där du alltid kan lita på kvalitén, oavsett inriktning – gör att du kan fokusera på vad du vill fylla din semester med. Klicka här och läs mer.

#tuibymama