31/5 Mors dag. Ge din mamma den bästa presenten!

Med omsorg och kärlek har hon burit dig, tröstat dig och gett dig villkorslös kärlek. Bandet mellan mor och barn är det starkaste vi bär med oss genom livet. Visa din mamma på Mors dag hur speciell hon är med ett vackert smycke!

Ingen present är så uppskattad som ett smycke! Från en kvinna till en annan, glädjen att få en liten ask med sidenband slår det mesta i presentväg.

Överraska din mamma med ett vackert halssmycke, örhängen armband eller en ring. Ett smycke är en tidlös gåva och ett minne att bära med sig hela livet. Fira din mamma med den vackra ringen The rose ring, en skir ring i silver med små cubic zirconstenar.

ring-640x222

ring

Pandora har ringar i alla stilar. Tycker din mamma om glittriga stenar, tunna ringar, eller flera på rad? Pandoras ringar går att kombinera i oändlighet och är lika vackra flera i bredd, bredvid vigselringen eller helt ensam i sin enkelhet.

ringar-640x241

ringar pandora

Smycken är ett elegant sätt att uttrycka sina känslor med. Häng charms med meningsfulla symboler och stenar med olika budskap på kedjan. En nyckel står för tillit och tilliten och kärleken ett barn har för sin mamma är starkare än något annat. Halsbandet Key är en perfekt gåva som visar det vackra bandet till just din mor på Mors dag.

nyckel-640x335

Berätta för din mor hur tacksam du är att just hon är din mamma! Bjud henne på middag, skapa ett litet fotoalbum och ge henne ett smycke som uppskattning för allt hon gjort för dig genom åren.

Vad tycker din mamma om? Pärlor och stenar har förfört kvinnor i årtusenden. Inget är så uppskattat som en skimrande pärla eller glittrande sten. Pandora har både örhängen, ringar och charms i olika vackra färger.

stenar-pearls-640x157

stenar pearls

Det  är inte alla som har den ynnesten att han sin mamma i livet. Och visst finns det varma minnen du bär med dig som skapar de där extra starka banden mellan mor och dotter. Köp en gåva till dig själv för att hedra minnet av din mor och de fina minnen hon gett dig.

De vackra örhängena Hoop är klassiskt stilrena och passar både till vardag och fest med sin flätade design av cubic zirconstenar.

mor-dotter-pandora-640x246

Fira kvinnan som gett dig så mycket med ett hjärta. När orden inte räcker till är hjärtats symbol det bästa vi har för att uttrycka den värme och kärlek vi känner. Baka en hjärtformad tårta, bjud på rosa champagne och ge ett smycke med ett hjärta. Ett hjärta säger mer än 1000 ord!

hjarta-640x370

Se Pandoras vackra och känsliga film om moderskap, en film som omtumlat över 15 miljoner människor!