Mäktiga mamas, maxat mode, sex och bebisbonanza

Nya numret av mama har landat! Fullt med inspirerande mamas, olika livsöden, viktiga debatter och spännande läsning – som upplagt för bästa egentiden.

I mama 05 bjuder vi på en stor omslagsintervju med modemamman Anine Bing där vi pratar stenhårt arbete, livet som tvåbarnsmamma i LA, trötthet och tacksamhet.

Anine Bing med barnen Benjamin och Bianca

Foto: Katarina Malmström Brown

Kläddesignern Anine Bing och barnen Benjamin och Bianca öppnar sitt hem i Los Angeles och pratar bland annat om Gina Tricot-kollektionen.

Vi har utsett SVERIGES MÄKTIGASTE MAMMOR och pratar #mamafirst med Annie Lööf, Annika Strandhäll, Ebba Busch Thor och Karolina Skog.

Vi spanar in nya fenomenet med mammalivet som ”det nya svarta” i influencervärlden och drömmer oss bort med härliga tips om resmål under föräldraledigheten. Och så snackar vi sex – hur fixar vi det i småbarnskaoset?

I ödet möter vi Jennifer Lofland Gustafsson som var med om det som bara inte får hända – när hon var gravid dog hennes fästman. Nu berättar hon om hur lilla Leah, 1, blev livlinan för att orka leva vidare.

Cissi Wallin säger åt oss att våga trotsa alla ”experter” och vi får följa med Carin da Silva under hennes mamma-helg.

Vi hälsar på hos superkonditorn My Feldt som tipsar om bästa vårfikat och så får ni såklart en himla massa mode- och skönhetstips från våra härliga inspomamas. Ett galet maxat nummer helt enkelt, missa inte!

mama 1805 Anine Bing omslag

Foto: Katarina Malmström Brown