Hur är det möjligt att bygga ett helt nytt livsstilsimperium mitt under de allra mest hektiska småbarnsåren? Och samtidigt hinna värna barn och familj? Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman har svaret.

Träffa Hannah och Amanda på Sweden Fashion & Beauty Day – Sveriges stor mode- och skönhetsfestival!

Lördagen den 27 oktober är det äntligen dags för Sweden Fashion & Beauty Day 2018 på Stockholm Waterfront. Bakom festivalen står några av Sveriges starkaste varumärken inom mode och skönhet: Damernas Värld, mama, STYLEBY och VeckoRevyn. Läs mer om programmet och vad som ingår i biljetten HÄR.

De har gått från att vara luspanka till att idag driva ett helt eget livsstilsimperium – för systrarna Hannah Widell, 43, mamma till Rosa, 15, Wilma, 7,  och Wille, 4, och Amanda Schulman, 38, mamma till Charlie, 9, Frances, 6, och Louie, 1, verkar inget vara omöjligt. mama tog ett snack med framgångssystrarna om prioriteringar, vardagsmeck – och konsten att lyckas med vardagsstylingen.

Vilka är era bästa råd för den som vill göra karriär under småbarnsåren?
– Att bestämma sig för att inte ha dåligt samvete för något och förlåta sig själv när man inte räcker till. Och låt alltid barnen vara viktigast. Det är det enda som är viktigt på riktigt. Allt annat kan du göra i morgon.

”Stäng av mobilen mellan hämtning och läggning”

Och hur gör ni för att få vardagens timmar att räcka till?
– Gå upp tidigt med barnen. Då är de som gladast och ni får varje dag en fin stund tillsammans. Minutplanera dina arbetsdagar så att ingen tid går till spillo. Då kan du lämna jobbet med gott samvete till hämtning. Stäng av mobilen mellan hämtning och läggning. Sen kan du hänga med din partner eller jobba klart.

Sweden Fashion & Beauty Day den 27 oktober kommer Hannah och Amanda att vara på plats och prata framgång, livserfarenheter – och så klart mode och stil. Så hur lyckas de att alltid se så fab ut?

Ge oss ert bästa stylingtips för en outfit som både klarar powermöten och förskolehämtningar?
– Att ha snygga sneakers för hämtning och lämning och powerklackar i väskan. Vid slask är läder eller lackbrallan bäst eftersom de bara är att torka av.

Ni har fem minuter på morgonen – vad prioriterar ni, kläder, smink, hår?
– Alltid makeup. Rouge och ett bra läppstift kan pigga upp vad som helst.

”Bestäm dig för att inte ha dåligt samvete för något och förlåt dig själv när du inte räcker till”

Ni är själva förebilder för tusentals kvinnor, både vad gäller karriär och stil. Vilken är er största stilförebild?
– Alla kvinnor som vågar vara precis som de vill.

Så – den 27/10 är det äntligen dags för FAB-day! Vad ser ni mest fram emot under dagen?
– Vi älskar inspiration och ser fram emot att få vältra oss i detta!

Systrarna hannah och amanda

Kom till FAB-day den 27 oktober och träffa Amanda Schulman och Hannah Widell.

Träffa Hannah och Amanda på Sweden Fashion & Beauty Day!

Den 27 oktober är det återigen dags för FAB-day – en mode- och skönhetsfestival utöver det vanliga (äntligen!)! I år har du, bland mycket annat, möjlighet att ta del av Hannah och Amandas resa från barndomens hippieuppväxt till det livsstilsimperium (med bland annat poddar, magasin och det egna klädmärket Daisy Grace) som de driver idag. Det kommer bli både spännande och lärorikt – en studie i mod och att låta det riktiga livet, både det lätta och det svåra, ta plats. På plats på FAB-day kommer STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh samtala med Hannah Widell och Amanda Schulman om deras framgångsresa – och modeval.

Läs mer och köp din biljett HÄR.

NUVARANDE Hannah & Amanda: Så får vi timmarna att räcka till både barn och jobb
NÄSTA Nyfödda kids och bebisar på jäsning – senaste nytt bland kändismammorna