Veckans mamafavorit: Ekologiska barnkläder att möta våren i

Låt de små möta våren i barnkläder som är minst lika färgsprakande och härliga som goda mot människa och natur. Scrolla ned för vårens härligaste outfits!

mama shopping banner

mama vill att ni läsare ska få det bästa av shopping, inredning och skönhet. Därför kommer redaktionen varje vecka att välja ut produkter som våra hjärtan slår lite extra för.

Vad är då en bättre början än färgsprakande, mjuka, ekologiska barnkläder att möta våren i? Alla produkter i denna artikel kan enkelt och tryggt handlas direkt på mama.nu, med utcheckning genom Klarna. Klicka bara på plusset i bild eller direkt på produkterna!

Möt våren i sprudlande grönt

barnkläder

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla.

civiliants grön

Grönt hör våren till! Riktigt härliga och sprudlande är dessa gröna plagg med små blixtar på från Civiliants som kan mixas och matchas på flera olika sätt. Kör på hela setet med kjol över tights eller matcha grönt med grått eller lavendel. Självklart är alla plagg i 100 % ekologisk bomull, för ditt barns och naturens välmående.

Massvis av lek i busiga mönster

barnkläder

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla.

civiliants lila

Lavendel är en färg som alltid funkar, särskilt på våren! Perfekta plagg att ha till förskola, skola eller finkalaset. Kör på enfärgat eller matcha lavendel med grönt för lekfulla kombinationer!

Blixtar och dunder!

barnkläder

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla.

civiliants grå 1

Civiliants produkter har ett mönster av blixtar som tema vilket gör att man kan mixmatcha olika plagg och färger på mängder av vis. Vi älskar detta enkla, men så fina, gråa set som är snyggt men även mysigt och skönt att bära.