Tävla och vinn den perfekta julklappen – jubileumsdockan BABY Born, en komplett skötväska och en trendig jeanskollektion

BABY Born är en docka med sött utseende, vänliga ögon och en öppen blick. Den är utrustad med funktioner som att kunna äta och dricka, kissa i blöjan, bada, gråta, sova och röra på armar och ben – saker man upplever med en riktig bebis, men kräver inte batterier.

BABY Born har sålts i mer än 20 miljoner exemplar och i år fyller favoriten 25 år. Att en traditionell produkt som BABY Born-dockan har bevarat sin popularitet under så pass lång tid beror till stor del på dockans kontinuerliga och framåtsträvande utveckling.

Nu kan du tävla om BABY Born-dockan, en komplett skötväska och en jeanskollektion tillhörande BABY Born. Den perfekta julklappen för familjens minsta!

Läs mer om BABY Born-dockan här innan du börjar tävla!

Det här kan du vinna:

 

artikelbild-babyborn-tavling-14nov16-mama-ca

BABY Born Interactive Birthday Doll. Vi vet alla att BABY Born är en riktig partyprinsessa och i födelsedagsutstyrseln är hon klädd i en magnifik klänning med rosett utsmyckningar och tyllfoder. Pricken över i:et är den söta boleron, matchande rosa ballerinaskor och en tiara. Födelsedagsdockan kommer med 9 verklighetstrogna funktioner och tillbehör: Tallrik med sked, en portion gröt, flaska, potta, blöja, dummy, födelseattest, fyra koppar och tårtfat med gafflar, samt vänskapsarmband för dockan och dockans förälder. Allt som saknas är gästerna!

ANNONS
ANNONS

artikelbild-skotvaska-babyborn-14nov16-mama-ca

BABY Born Changing Bag. BABY Borns rosa skötväska har en rolig design och allt den lilla föräldern behöver utanför hemmet: ett skötunderlägg (att byta blöja på), en blöja och en flaska. I väskans två sidofack kan man förvara alla olika saker som man kan behöva. Det lilla facket på handtaget för plånboken passar utmärkt för BABY Borns pass eller en inköpslista – originaltillbehör för BABY Born.

artikelbild-jeanskollektion-babyborn-14nov16-mama-ca

BABY Born Deluxe Jeans Collection. Jeans är aldrig fel och den nya BABY Born-kollektionen i denim är ett särskilt bra val! Klänningen med rosa sömmar kommer med randiga leggings. En mössa med stjärnor och rosa solglasögon kompletterar outfiten perfekt.

Värde på vinsten: 
BABY Born Interactive Birthday Doll är värd ca 649:-
BABY Born Changing Bag är värd ca 299:-
BABY Born Deluxe Jeans Collection är värd ca 299:-

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår till och med 29 november 2016.

När du tävlar godkänner du våra villkor. Läs dem här. 

Här hittar du BABY Born produkterna

NUVARANDE Tävla med mama och BABY Born – vinn den populära dockan!
NÄSTA 15 adventsstjärnor och julgranspynt som får oss att längta till jul