Klicka hem höstens snyggaste skötväska – just nu till 20 % rabatt

Äntligen har vi hittat en skötväska som både är praktisk OCH snygg! Klicka hem den här hos mama med exklusiv läsarrabatt!

Helt ärligt, skötväskor är oftast mer praktiska än snygga. Men nu har mama äntligen hittat en variant som är lika praktisk på barnvagnsturen som snygg att hänga över axeln när du tömt väskan på våtservetter och vinkat hejdå till blöjåren. Dessutom prickar den in sommarens absolut största trend – stråväskan. Nu kan du köpa skötväskan till 20 % rabatt fram till 31 augusti – bara här hos mama!

mama-shoppingbalk

Höstens snyggaste skötväska tillverkas för hand

Skötväska form a nomad design studio
Spänn fast väskan på barnvagnen med de tillhörande läderremmarna, supersmart!

pako-1

Skötväskan från Form – a nomad design studio, designas av svenska Josefine Olsson och produceras av en minoritetsgrupp i Vietnams högländer. Godbiten håvar inte bara in höstens stilpoäng utan även de krav på smidighet och förvaring som vi på mama har.

Snygg skötväska och praktisk.
Väskan är minst lika snygg under axeln som på barnvagnen.

Skötväskan består av ett set i två delar: en tygväska i linne med läderdetaljer, som kommer i färgerna svart och grön, samt en yttre väska av bambu och rotting. Bambukorgen tillverkas för hand av en vietnamesisk minoritetsgrupp som heter Pako, de varierar därför en del gällande färg och storlek. Väskorna är ungefär mellan 35–38 cm i höjd och 34–38 cm i bredd.

Bambuväskan – går aldrig ur tiden

Skötväska och cykelväska Pako.
Använd samma väska som cykelkorg.

pako-cykel

Stråväskan har varit en av sommarens hetaste trender med bambuväskan som dess lyxigare variant. Inte bara är det en fortsatt trend i höst utan även ett stilrent och hållbart material som aldrig går ut tiden. Därför fungerar väskan lika bra en dag på stan, som hängandes på barnvagnen, eller på cykeln (ja, den går att använda som cykelväska också!).

 

Sugen på mer shopping? Läs då detta:

Selinas dotter föddes livlös – med märket Tao & Friends hjälper hon andra
Papporna bakom märket Maison Chaos: ”Barn ska ha kul i våra kläder”
”Vi tröttnade på rosa och Spiderman” – shoppa Civiliants barnkläder hos mama