En bruschetta modell större.

DU BEHÖVER:
tjocka brödskivor
olivolja
1 paprika
1 zucchini
1 aubergine
125 g mjuk getost
balsamvinäger
salt och peppar
basilikablad i strimlor
ruccola
grillpanna
aluminiumfolie

GÖR SÅ HÄR:

Skär paprika, zucchini och aubergine i långa, tunna skivor. Pensla dem med olja, strö på salt och peppar och stek dem i grillpanna. Låt grönsakerna svalna och skär dem sedan i mindre bitar. Lägg dem i en skål och häll över balsamvinäger och olivolja. Tillsätt strimlad basilika och blanda ihop, ställ skålen i kylen.

Pensla brödskivorna med olivolja, strö över salt och peppar och stek i panna eller ugn för att brödet ska få en knaprig skorpa. Låt svalna. Bred ut getosten på en brödskiva och lägg över grillade grönsaker och lite ruccola. Lägg på en brödskiva till och dela smörgåsen på diagonalen. Packa in i aluminiumfolie.

NUVARANDE Krämig bruschetta
NÄSTA Pannkaka på pinne