Om inbrott

Jag är rädd, ledsen och orolig.. och hur ska man förklara för sina barn att det inte händer igen.. det vet vi ju inte, så det vi säger är ju inte sant, man kan ju bara önska att det vore så lätt.
När vi kom hem efter en resa hade vi haft inbrott, de hade slagit sönder fönster och gått rakt in, slagit sönder möbler och inredning, och tagit vår äldsta sons spargris.. han som sparat varenda veckopeng i flera månader.. så jkla meningslöst och värst av allt är att man förlorat sin trygghet, den som man borde kunna känna i sitt eget hem.

Vi kan inte sova om nätterna, och barnen vill inte sova i sina egna sängar. Vi sover i omgångar, vad skulle kunna hända om de kom tillbaka, när vi är hemma, såna tankar brottas man med varje dag och varför just vårt hus?? varför slog de sönder våra möbler och vände upp och ned på vårt hem?? Varför var vår säng i oordning??
Pengarna vi sparat kommer att gå till larm och nya dörrar istället för julklappar till barnen, vi får köpa nya fönster istället för att göra andra renoveringar vi tänkt oss.. så jkla surt!!

Att en del människor inte ska kunna skilja på mitt och ditt, att man inte ska kunna få vara ifred i sitt eget hem, och att man inte kan få känna sig trygg.. Hur ser världen ut och vad ska man säga till sina små barn?.. jag bara undrar..

NUVARANDE Om inbrott
NÄSTA Immunicering