Ge oss reportage om vanliga mammor!

ÅÅÅÅÅ vad arg jag blir!

Får nyaste nummret av mama 1/08 i brevlådan och det första jag ser när jag skall börja läsa är Charlotte och hennes ”jag är ensam sex kvällar i veckan”. Blir så arg men kan inte låta bli att bläddra fram och läsa texten om henne.

Vad synd om rik flicka…

Blir så jävla arg, finns det inte ensamstående som är ensamma hela tiden? Finns det inte ”gräsänkor” som är ensamma stora delen med barnen som INTE är kändisar!? eller

Jag är själv ”gräsänka” hela veckorna med allt vad det innebär. Maken åker någon gång efter söndag lunch då han och måste vara på plats till måndags morgon. Måste jag säga att söndagslunch hos oss är heligt.

Han kommer sedan hem om vi har tur sen fredagkväll (då barnen sover) eller annars någon gång under lördagen.

Han arbetar dessutom inom Sverige men ändå så långt borta ibland.

Jag är själv med frukost och ”till dagis bråk” samt lämning på morgonen. Jag är själv med ”från dagis bråk” samt hela kvällskarusellen.

Inte är det någon som tycker synd om mig.

Visst tycker inte Charlotte så synd om sig själv men hela den artikeln är så felvinklad. Det finns så många vanliga mammor och pappor för den delen som är ensamma stor del av vardagstiden med barnen så sluta med dessa tycka synd om reportage. Charlotte har ju städerska och har hon inte stor hjälp av föräldrar/syster som hjälper med barn vi arbete också eller är jag helt fel ute?! Och vadå tvätta var kväll eftersom barnen går på ur och skur det gör mina med och inte behöver man tvätta ett fodrat regnställ var kväll det räcker att spola av och sedan hänga på tork eller torka av om det känns ofräscht. Overall i dyrare material skall heller inte tvättas var dag utan torkas av om den känns smutsig! Annars tvättar man sönder kläderna i tvättmaskinen. Så så mycket tvätt kan det inte bli.

Vi vanliga får glatt släpa på med städning, alla barn med när någon skall träna osv tänk om det finns inte bara rika stockholmare som vill läsa er tidning och förresten reportaget om ”livet på landet” i förra numret vilket skämt ge oss reportage om vanliga mammor i medelstora städer i sverige INTE kändisar på en fin kobbe i skärgården kanske en mamma i ett brukssamhälle med 15000 invånare och 1 ICA affär det är landet fortsätter dock läsa både mama och family living då det trots allt ger lite glädje i ensamheten.

maya

NUVARANDE Ge oss reportage om vanliga mammor!
NÄSTA Ängeln Alva