8 grejer vi saknar när vi ammar

Alla föräldrar väljer inte att amma sina barn, men de kvinnor som gör det kan säkert skriva under på några av dessa punkter. Här är 8 grejer vi saknar när vi är mitt uppe i amningsperioden.

1. Fjärrkontrollen

Varför lyckas man alltid sätta sig så att fjärrkontrollen är utom räckhåll när man ska amma och kolla favvoserien samtidigt?! Inte vågar man sträcka sig efter den heller, av risk för att störa den ätande knodden.

amning saknar

2. Snygga BH:ar

Okej, hur sexig känner man sig egentligen i en praktisk bomulls-BH med fuktigt amningsinlägg i? Prisa dagen då man kan köpa en sexig variant. Med bygel!

amning

3. Att äta med kniv och gaffel

Hand upp alla som äter minst en måltid per dag med ena handen (samtidigt som bebisen suger i sig all energi vi just fått i oss).

amning ata med en hand

4. Handsfreen

Huuuuur är det möjligt att handsfreen alltid är borta när man som mest vill snacka med en kompis under amningsstunden?! Att man dessutom har världens mest förvirrade amningshjärna gör inte letandet lättare.

saknar amning

5. Opraktiska kläder

Amningslinnen eller kläder med knappar, omlottsnörning och dragkedjor är det enda som funkar om man inte är beredd på att köra en liten striptease när bebisen skriker efter mat. Hur mycket längtar man inte till den dagen då ungen accepterar annan mat och man får klä sig hur man vill igen?!

amning klader 2

6. Ögonkontakt

Seriöst – är det en enda människa som ser en i ögonen när man har gigantiska amningsbröst?!

amning ogonkontakt

7. Torra tröjor

Har bröstmjölken superstyrka, eller?! Man kan nästan tro det med tanke på att den lyckas bryta sig igenom amningsinläggen och BH:n och orsakar två stora blöta fläckar utanpå tröjan. Typ alltid.

amning lackage

8. Att sova på mage

Känslan den dagen då man får sova i vilken ställning man vill:

amning sova hurra

Nu finns mama i nytt appformat! Missa ingenting från din favorittidning. Ladda ned mama nu!

mama-nu-app-logo-1.jpg