Amandas bild av moderskapet är det ärligaste – och roligaste – på länge

När en bebis har kommit till världen lägger ofta de stolta föräldrarna upp stämningsfulla bilder på den nyfödde. Amanda Bacon och hennes make Ken valde att posta en annan typ av bild från BB – som nu har setts och hyllats hundratusentals gånger.

Alla har hört om den, men de flesta har aldrig riktigt greppat hur stor den är – förlossningsbindan! Kanske för att vi helt enkelt aldrig får se den innan vi själva tvingas bära den.

Amanda Bacon från North Carolina födde sonen Pierce i slutet av maj, men valde att visa stunden efter förlossningen på ett sätt som skiljer sig från andras. Dessutom på Facebook, öppet för alla att se.


”Moderskapet ocensurerat.

Jag delar den här bilden för att den är på riktigt. Det här är moderskap: Det är opolerat, fantastiskt, rörigt och galet kul, allt på en och samma gång. Att föda ett barn är en vacker upplevelse, men livet efter förlossningen pratas det inte tillräckligt om. Och det fotograferas definitivt inte tillräckligt.

En del människor tycker säkert att detta känns jobbigt att se, men varför? Jag förstår det verkligen inte. Det är säkert för att det inte talas om just den här biten. Vi borde alla försöka sprida och omfamna varje del av förlossningen, inklusive stunder som dessa. Och göra det med lite humor.

Inget säger ”välkommen till moderskapet” lika bra som en ljuvlig rynkig bebis och en gigantisk mammabinda!”, skriver Amanda i samband med inlägget.

Inlägget har i nuläget delats nästan 118 000 gånger och har 468 000 delningar!

Pierce är Amandas och Kens andra barn, efter dottern Kaelyn.

Nu finns mama i nytt appformat! Missa ingenting från din favorittidning. Ladda ner mama nu och mama PLUS!

mama-nu-app-logo-1.jpg
mama-plus-app-logga

NUVARANDE Amandas bild av moderskapet är det ärligaste – och roligaste – på länge
NÄSTA Så får du mer minne till Iphone (och plats för fler foton på barnen!)