5 klipp på gravidmagar som är helt fantastiska

Visst är det härligt att känna sparkar från bebisen i magen. Men ännu härligare, och läskigare(?), blir det när de ser ut som aliens! Här är fem gifs på bebisar som verkligen lever rövare.

1. Hallå lilla vän, vad håller du på med där inne egentligen? Är du less på att inte få kuta fritt? Spelar du fotboll? Flyttstädar du? Jagar du navelsträngen? Vad är det för något du buktar ut där förresten?

you_ve_got_to_watch_this_you_can_practically_see_her_body_through_my_skin-1

Källa

 

2. SÅ coolt när det enda som skiljer bebisen från ett vanligt utanförliv är någon fostersäck och lite hud? Som känns som att den ska spricka när som helst ibland.

vill_ut

Källa

 

MISSA INTE: mamas stora trotsevent med barnpsykologen Malin Bergström

 

3. Är fosterrörelserna så här tydliga vet i alla fall föräldrarna att bebisen lever! Minst sagt. MEN. Det här begreppet ”sparkar i magen” kräver lite vidareutveckling känner vi. För sparkar gör man väl inte med huvud, lår, rumpa, rygg och alla andra kroppsdelar som buktar ut (väldigt mycket och hårt) lite överallt?

knivlisa_baby_moving_in_belly

Källa

 

4. Någon i denna mage vill hälsa lite på världen där utanför. ”Hallå, kan någon säga hej eller? Kan ni ge mig en high five åtminstone eller? Tack tack pappa, vi ses snart!”

pappa

Källa

5. Alltså ursäkta men har någon någonsin sett något finare (alternativt läskigare) i hela sitt liv? Det här är definitivt en liten person som är väldigt stark. Eller har en strut på huvudet. Svårt att veta. Klart är i alla fall att hen vill ut. Så mycket att hen försöker sig på ett kejsarsnitt på eget bevåg.

creepy_baby_moving_inside_pregnant_woman_s_belly_pushing_out_hand_leg_looks_like_scene_from_alien

Källa

arets-stora-trots-event-mama

NUVARANDE 5 klipp på gravidmagar som är helt fantastiska
NÄSTA 7 lyxiga frukostrecept för helgen (som hela familjen tycker om!)