21 oktober: Unna dig en heldag med mode och skönhet – och oss på mama!

Passa på att injicera en rejäl dos glamour i mammalivet! Den 21 oktober har du chansen att gå på Sveriges största mode- och skönhetsevent, Sweden Fashion & Beauty Day! En inspirerande heldag för dig som älskar mode och skönhet.

FAB_980x300 (1)

Snart dags att börja jobba igen efter föräldraledigheten, och sugen på en uppdaterad garderob (som inte involverar mysbrallor och amningsbehå) Eller är du en tvättäkta fashionista som aldrig skulle låta din personliga stil påverkas av att du satt ett barn till världen?

Oavsett graden på ditt mode- och skönhetsintresse så hoppas vi få träffa dig på Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm den 21 oktober. Detta är Bonnier Tidskrifters största mode- och skönhetssatsning någonsin.

Eventet vänder sig till alla mode- och skönhetsintresserade och bakom arrangemanget står, förutom mama, Damernas Värld, Styleby och VeckoRevyn.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för mode och skönhet hos mamas läsare, och att göra ett modeevent av det här slaget känns fantastiskt spännande, säger Louise Bratt Tidmarsh, chefredaktör på mama.

FAB_startsida (1)

Sweden Fashion & Beauty Day blir ett heldagsevent med svenska och internationella toppnamn inom mode och skönhet.

– För många mammor kanske modeintresset får stå tillbaka lite under de allra mest intensiva småbarnsåren – för att sedan komma tillbaka när man kommit ur den första bebistiden. Många upplever att de vill hitta tillbaka till ”sin egen stil” igen. Oavsett om man är en inbiten fashionista eller söker mer allmän modepepp så tror jag att det här eventet kommer tilltala många, säger Louise Bratt Tidmarsh.

Dagen kommer att innehålla mängder av aktiviteter för besökarna såsom trendtalks, workshops, styling, intervjuer och mycket annat kring mode och skönhet. Vad sägs om att träffa make-up-experter från Lancôme, hårstylister från Schwarzkopf Professional, få inredningshjälp med smarta och effektiva garderobslösningar från Elfa samt tips från hudvårdsmärket Cetaphil?

Under eventet får du träffa mamas profiler och bloggare. Foto: Sandra Myhrberg

Det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen kommer också att delas ut under dagen.

– I 35 år har Damernas Värld delat ut Sveriges mest prestigefulla modepris Guldknappen. I år tyckte vi det var dags att förnya formen för prisutdelningen, säger Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld.

– I stället för den sedvanliga galan i augusti kommer den 36:e Guldknappen att delas ut inför den största publiken någonsin på Sweden Fashion & Beauty Day. Vi tycker det ska bli roligt att få dela ut priset under denna modefest med ny energi, publik och glädje.

Sweden Fashion & Beauty Day äger rum lördagen den 21 oktober på Stockholm Waterfront. Biljetter finns till försäljning från den 16 majswedenfabday.se och här på mama.

FAB_980x300 (1)

Detta får du uppleva på Sweden Fashion & Beauty Day:

Program på Fab day

Sponsorer till Fashion & beauty day

NUVARANDE 21 oktober: Unna dig en heldag med mode och skönhet – och oss på mama!
NÄSTA 17 jobbiga typer alla mammor möter