Efter vabruari är du så värd en helg med mama och PT:n Sabina Dufberg!

Efter kämpiga ”vabruari” är du väl värd en skäm bort dig-helg med träning, avkoppling och välmående i fokus. Följ med på ”mama på rymmen” i mars och träna med pt:n och tvåbarnsmamman Sabina Dufberg!

Äntligen är det dags för ännu en av mamas succéhelger ”mama på rymmen”! Unna dig en helg med vänner, träning och avkoppling tillsammans med mama på hotell Skåvsjöholm i skärgården, 20 minuter utanför Stockholm.

Under helgen tränar vi roliga pass med ”Biggest loser”-PT:n Sabina Dufberg som är aktuell med appen ”Stronger better you”, där hon som träningscoach och tvåbarnsmamma vill inspirera andra mammor med tidseffektiva pass som passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Under fredagskvällen håller Sabina även en inspirerande föreläsning för alla som bokar hela helgen fredag-söndag.

Dessutom övar vi på löpteknik med Jessica Didrikson från Runday, tränar funktionell styrka med Maria Wigbrant och yogar med Camilla Bonnicel. Raw food-drottningen Erica Palmcrantz Aziz håller även en workshop under helgen, där vi lär oss laga enkla, hälsosamma och smarriga mellanmål som vi sedan får smaka på.

Helgen bjuder även på god mat, avkoppling i hotellets relaxavdelning och bad i badtunna – i en lugn atmosfär med utsikt över Stockholms skärgård.

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Nu kickar vi igång träningen med vårens roligaste helg, det här vill du inte missa!

original_ska%cc%8avsjo%cc%88holm_2

Var: Skåvsjöholm, Stockholms skärgård. Från Stockholm tar det cirka 20 minuter med bil.

När: 24-26 mars eller 25-26 mars.

Pris fredag till söndag: 4 395 kronor.

I priset ingår: Boende i enkelrum, två frukostar, två luncher, två middagar. Tillgång till relaxavdelning och badtunna, samt alla mamas träningpass,  Sabina Dufbergs föreläsning på fredagskvällen och Erica Palmcrantz Aziz raw-food workshop.

Pris lördag till söndag: 3 395 kronor.

I priset ingår: Boende i enkelrum, en frukost, två luncher, en middag. Tillgång till relaxavdelning och badtunna, samt alla mamas träningpass och Erica Palmcrantz Aziz raw-food workshop.

Anmäl dig här! 

Preliminärt schema för Skåvsjöholm

mama-pa-rymmen-skavsjoholm-schema-v2 mama-pa-rymmen-skavsjoholm-schema-v22

Kan du inte följa med mama på rymmen i mars? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

mama på rymmen under 2017

24-26 mars: mama på rymmen med Sabina Dufberg på Skåvsjöholm.
19-21 maj:
mama på rymmen med Simon Sköld på Nynäs havsbad.
8-10 september: mama på rymmen med Annika Sjöö på Vann spahotell.
4-8 oktober: träning- och storstadsweekend med mama i Palma.
17-19 november: mama på rymmen med Paolo Roberto på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!