Träningsweekend i solen – följ med mama till Palma i oktober!

Packa väskan och unna dig en weekend med mama i soliga Palma i oktober. Vi tränar roliga pass med våra härliga profiler, äter gott och kopplar av i en av Europas hetaste städer. Boka höstens lyxigaste weekend redan nu!

I början av oktober, när inskolningen är avklarad och vardagslunket är tillbaka, tar vi med vännerna och åker på en lyxig weekend till Palma! Värmande sol, trendiga restauranger, härlig shopping, mysiga tapasbarer och massor av rolig träning och avkoppling står på schemat när mama drar på rymmen utomlands.

Vi bor i det trendiga området Son Armadams där vi har både strand och shopping runt hörnet. På kvällarna utforskar vi det kulinariska Palma och njuter av den mallorkinska matkulturen.

Vi dansar, kör trappträning och roliga cirkelfyspass med Sara Orrensjö, yogar i den fantastiska soluppgången med Annika Kvist, tränar inspirerande Urban Training i stadsmiljö med Shirin Djavidi och springer längs med strandpromenaden.

Naturligtvis finns det även tid att upptäcka Palma på egen hand och koppla av vid hotellets pool. I priset ingår två middagar som vi äter på några av Palmas mest omtalade restauranger.

Var: Palma, Mallorca.

När: 4-8 oktober 2017.

Pris: 12 200 kr (pris för prenumeranter: 11 800 kr)

I priset ingår: Direktflyg från Stockholm, transfer, 4 nätter på 4-stjärnigt hotell, frukost, lunch vid ankomst, två middagar på restauranger i Palma, alla träningpass och föreläsningar enligt programmet.

Anmäl dig här! 

Kan du inte följa med på mamas weekend till Palma i oktober? Boka någon av våra andra mama på rymmen-helger i Sverige nedan.

mama på rymmen under 2017

24-26 mars: mama på rymmen med Sabina Dufberg på Skåvsjöholm.
19-21 maj:
mama på rymmen med Simon Sköld på Nynäs havsbad.
8-10 september: mama på rymmen med Annika Sjöö på Vann spahotell.
4-8 oktober: träning- och storstadsweekend med mama i Palma.
17-19 november: mama på rymmen med Paolo Roberto på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!