Dansa loss med Annika Sjöö på ”mama på rymmen” på västkusten i höst!

I höst är det äntligen dags för ”mama på rymmen” på västkusten! Följ med mama till västkustpärlan Vann spahotell och lär dig dansa jive och samba med Let’s dance-vinnaren Annika Sjöö. Vi njuter av roliga träningspass, inspirerande föreläsningar och avkoppling i Vanns spa, med utsikt över Gullmarsfjorden.

Tillsammans med proffsdansaren och ”Du är vad du äter”-programledaren Annika Sjöö drar mama på rymmen till västkusten! Unna dig egentid eller ta med vännerna på mamas träningshelg på Vann spahotell i september.

Vi fram emot en avkopplande och rolig helg med träning, hälsa och välmående i fokus. Annika Sjöö lär oss att dansa jive och samba, vi tränar yoga med Emma Solander, testar på den spännande träningsformen SoMa Move® med Rebecca Ekström och lyssnar till inspirerande föreläsningar. Raw food-drottningen Erica Palmcrantz Aziz håller även en workshop under helgen, där vi lär oss laga enkla, hälsosamma och smarriga mellanmål som vi sedan får smaka på. Dessutom njuter vi av kulinariska måltider, umgås och träffar nya vänner, samt njuter i Vanns spa med panoramafönster ut över magiska Gullmarsfjorden.

Helgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning – nu kickar vi igång höstens träning med en rolig helg tillsammans!

Original_Vann spabad_Annika_Sjoo2

Var: Vann Spa Hotell & Konferens på västkusten.

När: 8-10 september..

Pris fredag till söndag: 3 995 kronor. Enkelrumstillägg 500 kr.

I priset ingår: Övernattning i dubbelrum två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar. Tillgång till Vanns spaavdelning och nybyggda gym, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Anmäl dig här! 

Preliminärt schema:

schema-mama-pa-rymmen-vannspa_web schema-mama-pa-rymmen-vannspa2_web

Kan du inte följa med mama på rymmen i september? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

mama på rymmen under 2017


8-10 september: mama på rymmen med Annika Sjöö på Vann spahotell.
4-8 oktober: Träning- och storstadsweekend i Palma.
17-19 november: mama på rymmen med Paolo Roberto på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!