Vardagslyx och egentid med ”mama på rymmen” på västkusten i september

I höst är det äntligen dags för ”mama på rymmen” på västkusten! Följ med mama till västkustpärlan Vann spahotell och njut av en helg med rolig träning, inspirerande föreläsningar och avkoppling i Vanns spa, med utsikt över Gullmarsfjorden.

Annonsen laddas.

Nu drar mama på rymmen till västkusten! Unna dig egentid eller ta med vännerna på mamas träningshelg på Vann spahotell i september.

Tillsammans med våra härliga profiler ser vi fram emot en avkopplande och rolig helg med träning, hälsa och välmående i fokus. Vi tränar roliga pass, slappnar av med yoga och lyssnar till inspirerande föreläsningar. Dessutom njuter vi av kulinariska måltider, umgås och träffar nya vänner, samt njuter i Vanns spa med panoramafönster ut över magiska Gullmarsfjorden.

Helgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning – nu kickar vi igång höstens träning med en rolig helg tillsammans!

vann-spabad

Var: Vann Spa Hotell & Konferens på västkusten.

När: 8-10 september..

Pris fredag till söndag: 3 995 kronor. Enkelrumstillägg 500 kr.

I priset ingår: Övernattning i dubbelrum två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar. Tillgång till Vanns spaavdelning och nybyggda gym, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Anmäl dig här! 

Kan du inte följa med mama på rymmen i september? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

mama på rymmen under 2017

24-26 mars: mama på rymmen på Skåvsjöholm.
19-21 maj:
mama på rymmen på Nynäs havsbad.
8-10 september: mama på rymmen på Vann spahotell.
4-8 oktober: mama på rymmen i Palma.
17-19 november: mama på rymmen på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!