Dansa loss med Annika Sjöö på ”mama på rymmen” på västkusten i höst!

I höst är det äntligen dags för ”mama på rymmen” på västkusten! Följ med mama till västkustpärlan Vann spahotell och lär dig dansa jive och samba med Let’s dance-vinnaren Annika Sjöö. Vi njuter av roliga träningspass, inspirerande föreläsningar och avkoppling i Vanns spa, med utsikt över Gullmarsfjorden.

Tillsammans med proffsdansaren och ”Du är vad du äter”-programledaren Annika Sjöö drar mama på rymmen till västkusten! Unna dig egentid eller ta med vännerna på mamas träningshelg på Vann spahotell i september.

Vi fram emot en avkopplande och rolig helg med träning, hälsa och välmående i fokus. Annika Sjöö lär oss att dansa jive och samba, vi tränar yoga med Emma Solander, testar på den spännande träningsformen SoMa Move® med Rebecca Ekström och lyssnar till inspirerande föreläsningar. Dessutom njuter vi av kulinariska måltider, umgås och träffar nya vänner, samt njuter i Vanns spa med panoramafönster ut över magiska Gullmarsfjorden.

Helgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning – nu kickar vi igång höstens träning med en rolig helg tillsammans!

Original_Vann spabad_Annika_Sjoo2

Var: Vann Spa Hotell & Konferens på västkusten.

När: 8-10 september..

Pris fredag till söndag: 3 995 kronor. Enkelrumstillägg 500 kr.

I priset ingår: Övernattning i dubbelrum två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar. Tillgång till Vanns spaavdelning och nybyggda gym, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Anmäl dig här! 

Preliminärt schema:

schema-mama-pa-rymmen-vannspa_web schema-mama-pa-rymmen-vannspa2_web

Kan du inte följa med mama på rymmen i september? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

mama på rymmen under 2017


19-21 maj:
mama på rymmen med Simon Sköld på Nynäs havsbad.
8-10 september: mama på rymmen med Annika Sjöö på Vann spahotell.
4-8 oktober: träning- och storstadsweekend i Palma.
17-19 november: mama på rymmen med Paolo Roberto på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!