Följ med mama på spahelg och träna med Simon Sköld i maj

Kickstarta sommaren med en spa- och träningshelg på Nynäs havsbad utanför Stockholm. Vi umgås med vänner, kopplar av och tränar roliga pass med bl.a. mamas bloggare och MMA-proffset Simon Sköld. Följ med på ”mama på rymmen” i slutet av maj!

Annonsen laddas.

Nu släpper vi äntligen platserna till ”mama på rymmen” i slutet av maj! Smit iväg från vardagspusslet och unna dig en helg med vänner, träning och avkoppling.

Med oss under helgen har vi MMA-fightern och mamas bloggare Simon Sköld, aktuell med boken ”Träning för latmaskar”. Tillsammans kommer vi att träna roliga pass som passar alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning idag.

Utöver Simons pass, tränar vi löpning, yogar, äter god mat och lyssnar på inspirerande föreläsningar. Författaren Maria Wigbrant tränar även funktionell styrka, och tipsar om övningar som är särskilt bra före och efter graviditeten. Dessutom håller Louise Gottlind från ”Lofsangruppen” i en föreläsning om hur du tränar rätt för en skadefri och hållfast kropp och tränar löpning, funktionell träning och yoga med oss.

Under helgen njuter vi även av Nynäs havsbads spaavdelning precis invid havet, med bland annat varm sittpool på bryggan, bastubad på klippan, inomhuspool, bubbelbad och en skön relaxavdelning. Lyxigare än så kan det knappast bli, när vi unnar oss en avkopplande helg långt i från vardagspusslet.

nyna%cc%88shamnshavsbad_2017

Var: Nynäs havsbad, i Nynäshamn. Från Stockholm tar det cirka 35 minuter med bil.

När: 19-21 maj eller 20-21 maj.

Pris fredag till söndag: 3 995 kronor, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr.

I priset ingår: Boende i två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar. Tillgång till spa- och relaxavdelning, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Pris lördag till söndag: 2 995 kronor, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr.

I priset ingår: Boende i en natt, en frukost, två luncher, en middag. Tillgång till spa- och relaxavdelning, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Anmäl dig här!

Kan du inte följa med mama på rymmen i maj? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

mama på rymmen under 2017

24-26 mars: mama på rymmen på Skåvsjöholm.
19-21 maj:
mama på rymmen på Nynäs havsbad.
8-10 september: mama på rymmen på Vann spahotell.
4-8 oktober: mama på rymmen i Palma.
17-19 november: mama på rymmen på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!