17-19 nov: Följ med mama på rymmen – SLUTSÅLT!

Följ med mama på rymmen i november och träna med Paolo Roberto! Vi tränar roliga pass, lyssnar på inspirerande föreläsningar och kopplar av i bastuflotten tillsammans. Unna dig en helg med fokus på dig och ditt välmående!

Vi har laddat för en helg med massor av träning och inspiration – vad sägs om att köra ett utmanande bootcamp-pass med Paolo Roberto, eller funktionell styrka, yoga och löpning med Louise Gottlind från Lofsangruppen? Vi lyssnar även på Louise inspirerande föreläsning om hur du tränar rätt för en skadefri och hållbar kropp och tränar dynamisk vinyasa-yoga med Emma Solander.

Helgen kommer även bjuda på god mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och tid för dig själv med nya och gamla vänner. 

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning – nu kickar vi igång träningen med höstens roligaste helg, det här vill du inte missa!

ko%cc%88rrunda_2017

Var: Körunda golf- och konferenshotell, utanför Nynäshamn. Från Stockholm tar det cirka 30 minuter med bil.

När: 17-19 november eller 18-19 november.

Pris fredag till söndag: 3 995 kronor. Enkelrumstillägg 500 kr.

I priset ingår: Boende två nätter i dubbelrum, två frukostar, två luncher och två middagar. Tillgång till relaxavdelning och bastuflotte, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Pris lördag till söndag: 2 995 kronor. Enkelrumstillägg 500 kr.

I priset ingår: Boende en natt i dubbelrum, en frukost, två luncher och en middag. Tillgång till relaxavdelning och bastuflotte, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Anmäl dig här! 

Preliminärt schema

Kan du inte följa med mama på rymmen i november? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

mama på rymmen under 2017

8-10 september: mama på rymmen med Annika Sjöö på Vann spahotell.
4-8 oktober: Träning- och storstadsweekend med mama i Palma.
17-19 november: mama på rymmen med Paolo Roberto på Körunda.

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen ”mama på rymmen”!

NUVARANDE 17-19 nov: Följ med mama på rymmen – SLUTSÅLT!
NÄSTA 7 GARANTERAT effektiva knep för att hålla familjen frisk fram till jul