25-26 maj 2018: Mors dag-lyx på Skepparholmen!

Följ med mama till en lyxig helg på Skepparholmen i Stockholms skärgård. En helg med fokus på välmående, avkoppling och mammaträning tillsammans med Lovisa ”Lofsan” Sandström! En perfekt uppladdning inför firandet av Mors dag.

Ta med väninnan eller önska dig i Mors dag-present att få komma iväg från vardagsstressen på en lyxig helg med mama på Skepparholmen i Stockholms skärgård. Vi balanserar avkoppling och lyx med peppande mammaträning med Lovisa ”Lofsan” Sandström som hjälper dig att komma vidare med din träning för dig som varit gravid.

Rätt sorts träning efter graviditeten är inte bara ett roligt sätt att komma igång, utan också viktig för att orka med den fysiska påfrestning det innebär att vara nybliven mamma. Lovisa kommer även att föreläsa om hållbar träning för kvinnor, utifrån sin bok ”Lofsans underverk”. Fokus ligger på kvinnors bål och bäckenbotten, som är en nyckel till ökad livskvalitet!

Dessutom skämmer vi bort dig med fantastisk mat och dryck och en hudvårdsworkshop med Biotherm. Bli peppad och coachad av Jennifer Hässler Wallenborg, grundare av JHW Coaching, som föreläser om hur du ger plats i livet åt det som är viktigast för dig. Du kommer få praktiska tips för hur du står upp för dina behov och får en lyckligare familj på köpet.

På fredagen kommer Lina ”Wallis” Wallfält, sommelier och vinansvarig på Griffins Steakhouse i Stockholm, och lär oss skillnaden på cava, prosecco, cremant och champagne som vi avnjuter tillsammans med goda ostar och tillbehör. Hur skiljer sig vinerna åt mellan olika distrikt, stilar och länder? Sedan sätter vi oss till bords för tvårätters middag.

Kvällen avslutar vi med att duka upp dessert i Skepparholmens fantastiska SPA som också blivit utnämnt till årets SPA 2017. Alla får varsin lyxig välkomstgåva med fina produkter från Biotherm som även finns på plats och gör hudanalyser med sin avancerade Blue Smart-Scanner som mäter din huds tillstånd –  fuktnivån, elasticitet, porer, rynkor med mera. En hudvårdsexpert ger dig vägledning till skräddarsydd vård för din hud. Botanisera i härliga Biotherm-produkter och passa på att handla det du saknar i badrumsskåpet till extrapris för alla mamas under helgen.

Häng med på årets lyxigaste helg – det är du värd!

NÄR: 25-26 maj 2018

VAR: Skepparholmen SPA och konferenshotell, Stockholms skärgård

ALLT DETTA INGÅR:
Boende fre-lör, frukost, lunch, middag, mellanmål, tillgång till SPA och nybyggt gym, alla aktiviteter och föreläsningar samt lyxig välkomstgåva.

Pris 3790 kr per person, del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 300 kr)

Läs mer och boka här!

NUVARANDE 25-26 maj 2018: Mors dag-lyx på Skepparholmen!
NÄSTA Bloggaren Johanna Kajson om kejsarsnittet: ”Det var som i Lejonkungen”