Tävling: Vinn UPPAbaby VISTA Henry – värd 11 499 kr

mamas nya barnvagnsfavorit är UPPAbaby och nu kan du vinna den! Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN KONTAKTAD. ETT VARMT TACK TILL ALLA VÅRA DELTAGARE!

I dag är det svårt att promenera på gatorna i världens metropoler utan att träffa på en UPPAbaby. Reese Witherspoon har kört en, Mark Zuckerberg likaså, precis som Cruz och Sofia Vergaras karaktärer i Modern Family. Nu har du chansen att vinna en!

vagn_hopfalld
UPPAbabys populäraste modell VISTA är en snygg, strömlinjeformad sittvagn med stor varukorg och smidig fällning som enkelt ryms i hallen hos dig som bor trångt. Är du uppvuxen med moderna och lättsynkade produkter som till exempel Apple, så är UPPAbaby VISTA vagnen för dig eftersom den är precis lika enkel och intuitiv med enhandsgrepp på de flesta funktioner. Att den dessutom enkelt görs om till syskonvagn om så önskas är bara en bonus. Läs mer om UPPAbaby här.

 

UPPAbaby – lyx för alla

Nu kan du vinna barnvagnen UPPABaby VISTA Henry – till ett värde av 11 499 kr! Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och motivera varför just du ska vinna. Tävlingen pågår tom den 3 maj.

 

Observera att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och att vinnarna väljs ut av Bonnier Tidskrifter i samarbete med REIREI. När du tävlar godkänner du Bonnier Tidskrifters villkor.

NUVARANDE Tävling: Vinn UPPAbaby VISTA Henry – värd 11 499 kr
NÄSTA Tävling: Vinn en månads förbrukning av Ella’s Kitchen!