Tävling: Vinn en månads förbrukning av Ella’s Kitchen!

Nu kan du vinna ekologiska maträtter fullproppade med spännande smaker för en hel månad – perfekt för små foodisar! Allt du behöver göra är att svara på frågan och fylla i formuläret nedan.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. ETT VARMT TACK TILL ALLA VÅRA DELTAGARE!

Ella’s mission är att utveckla hälsosamma matvanor som håller livet ut. Maträtterna är 100% ekologiska och finns både som kötträtter och grönsaksbaserade alternativ. Recepten mixar traditionella smaker med exotiska och kommer i smarta förpackningar – från de första smakportionerna och hela vägen upp till måltider för lite större barn.

Ett brett sortiment av god och 100% ekologisk mat är något som vi på mama tycker är värt att uppmärksamma. Tillsammans med Ella’s Kitchen får därför en vinnare en månads förbrukning (2 maträtter per dag i 30 dagar) av Ella’s nya maträtter till ett värde av ca 1 000 kr. Tävlingen pågår tom den 3 maj, 2017.

Missa inte chansen att boosta familjens minsta med naturlig och hälsosam mat! Läs mer om Ella’s Kitchen här.

Observera att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och att vinnarna väljs ut av Bonnier Tidskrifter i samarbete med Ella’s Kitchen. När du tävlar godkänner du Bonnier Tidskrifters villkor.

NUVARANDE Tävling: Vinn en månads förbrukning av Ella’s Kitchen!
NÄSTA Förlossningsberättelsen: Vera förlorade 2 liter blod när barnet fötts