Juice o’clock – mammas egen energiboost

Livet som mamma är en utmaning – den bästa vi vet. För vi gör världens viktigaste jobb. Men bjuder någon på balans och energiboost i vardagen tackar vi inte nej! Här är 4 tillfällen då vi behöver en break, OCH en möjlighet att vinna juice för ett helt år! Tävlingslänken hittar du längre ner i artikeln.

07:00, Uppställning!

Upp, snabbfix, väcka barn, byta blöja, leta strumpor, truga med frukost, packa gympapåse…Arghh! Räddningen är att boosta hela familjens immunförsvar med nyttigheter. Sedan kanske, kanske det där magiska flowet infinner sig. När barnen liksom samarbetar, overallwrestlingen i hallen uteblir och allt flyter på. Vi hurrar för varje vabbfri dag!

15:30, Check Out!

hamta-handla-2000x1000

Timmarna flyger förbi, hallå var tog tiden vägen?! Dags för hämtning, handling, skjutsande till aktiviteter och någon form av nyttig utfodring. Klackarna byts mot sneakers och för att kunna andas i fyrkant krävs en snabb energikick, i farten.

16:30, HELL Hour

Fredsmäklare och diplomater – släng er i väggen! Hell Hour är den yttersta utmaningen. Timmen mellan hämtning och middag, som mirakulöst trollas fram, kan behöva lite hjälp på traven. Tips! En smoothie till barnen och du kan andas uuuuut. Vi rekommenderar Brämhults vitaminsmoothie med smak av vilda bär.

Missa inte chansen att boosta hela din familj med energirika juicer! Tävla om en årsförbrukning av Brämhults juicer och smoothies här!

19:30, Natti-natti

natti-natti-2000x1000

Ja, för barnen alltså (om du lyckas hålla dig vaken). Efter bad och mysigaste sagostunden är det fokus på DIG. Strunta i slöscrollandet på insta och plugga istället in favoritpodden eller senaste Spotifylistan  i lurarna. Det här är din stund, så njut!

Här hittar du hela Brämhults sortiment av juicer och smoothies.

NUVARANDE Juice o’clock – mammas egen energiboost
NÄSTA 8 situationer alla föräldrar nog har upplevt när de besökt BVC