I annonssamarbete med Thule

Fyra sätt att vara aktiv med ditt barn – året om!

För nyblivna föräldrar är tid för träning en bristvara. Men med en multisportvagn kan du hålla dig aktiv året om.

1. Fartfyllda cykelturer. Att cykla är härlig och fartfylld träning och ett perfekt sätt att ta sig fram. Extra kul blir det när du kan ta med dig ditt lilla barn.

Thule Chariot Cross passar den aktiva familjen som älskar att hitta på äventyrliga saker året om.

2. Spring i skog och terräng. Få saker är så sköna som att ge sig ut på en löptur i skogen eller längs havet. Ta med dig barnvagnen så får du en extra utmaning i träningen samtidigt som du och barnet får en kvalitetsstund tillsammans.

Thule Chariot Sport är en flexibel multisportvagn för dig som är aktiv och gillar att prestera och utmana dig själv.

3. Aktiviteterna måste inte alltid vara så storslagna. Att promenera med barnvagnen i dina favoritkvarter, runt en mysig sjö, eller ta en powerwalk till förskolan eller affären räcker ibland mer än väl.

Thule Chariot Cab passar bra för familjer i farten som behöver en rymlig och robust vagn.

4. Ta med barnet på en härlig skidtur. Vintern innebär en möjlighet att åka längdskidor och koppla bort alla vardagsbestyr. Ditt barn tycker garanterat att det är lika spännande och härligt som du! Med rätt tillbehör förvandlar du enkelt din Thule Chariot multisportvagn till en pulka för längdskidåkning.

Med ett längdskidåkningskit förvandlar du enkelt din Thule Chariot till en skidpulka och du kan ta med dig barnet på längdturen.

Läs mer om Thules barnvagnar för ett aktivt liv på thule.com