Roligaste påskgodiset i år - stekta små godisägg!

ANNONS
ANNONS

DU BEHÖVER:
4 dl florsocker
1 äggvita
2 kryddmått ättiksprit
3 droppar pepparmintsolja
30 gula nonstop-godisar till dekoration

GÖR SÅ HÄR:

1. Sikta florsockret genom en sil. Vispa äggvitan tills den är vit och fast. Rör ned florsockret med en slickepott till en blank massa.

2. Droppa i ättiksprit och pepparmintsolja. Fortsätt att vispa tills det har blivit en slät massa.

3.
Använd en färdig spritspåse eller gör en smal strut av bakplåtspapper. Fyll till en tredjedel med kristyr. Spritsa ut små rundlar av kristyr och lägg en gul karamell i mitten. Låt stelna.

NUVARANDE Påskgodis: Stekta godisägg
NÄSTA Förlossningsskräck – så botas den